Η Apple αποφάσισε να δώσει στους υπαλλήλους της στα καταστήματα της Apple μπόνους έως και $ 1.000 δολάρια. Θα είναι ένα εφάπαξ μπόνους πληρωμής, αναφέρει το
Bloomberg .

Μπόνους $ 1.000 για τους υπαλλήλους του Apple Store

Οι υπάλληλοι που εργάζονταν ήδη στο Apple Store πριν από τις 31 Μαρτίου 2021 θα λάβουν το μπόνους των $ 1.000 δολαρίων. Όσοι έφτασαν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα λάβουν 500 $ δολάρια. Όσο για τους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν για την περίοδο των εορτών, θα είναι στα $ 200. Τα χρήματα θα διανεμηθούν επίσης σε υπαλλήλους που παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια για αγορές στο Apple Online Store.

Γιατί αυτό το μπόνους; Λόγω του Covid-19. Αρκετά καταστήματα Apple χρειάστηκε να κλείσουν προσωρινά τις πόρτες τους. Άλλοι έκλεισαν, άνοιξαν ξανά, έκλεισαν, άνοιξαν ξανά, και αυτό σε αρκετές περιπτώσεις. Αρκεί να πω ότι δεν ήταν εύκολο για τους εργαζόμενους. Ως εκ τούτου, η Apple αποφάσισε να κάνει μια χειρονομία με ένα μπόνους για να ανέβει έως και $ 1.000. Αυτό αφορά τουλάχιστον τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν διευκρινίζεται αν οι εργαζόμενοι σε άλλες χώρες θα δικαιούνται επίσης αυτό το μπόνους.

Η Apple δεν δίνει συχνά μπόνους στο προσωπικό της στα Apple Stores. Το τελευταίο μπόνους χρονολογείται από το 2018, όταν η Apple χορήγησε 2.500 $ σε περιορισμένες μονάδες μετοχών στους περισσότερους υπαλλήλους της , συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται στα Apple Stores. Τα μπόνους διανεμήθηκαν μετά την εισαγωγή των νέων φορολογικών νόμων των ΗΠΑ και χορηγήθηκαν στους περισσότερους υπαλλήλους κάτω από το διοικητικό επίπεδο.