Η Apple στέλνει το iPhone 13s τώρα και σε Ευρωπαίους πελάτες

0

Μετά τους Αμερικανούς πελάτες, τώρα και για τους Ευρωπαίους η αποστολή του iPhone 13s από την Apple. Η παράδοση θα γίνει αύριο για όσους ανθρώπους κατάφεραν να παραγγείλουν εγκαίρως.

Αποστολή iPhone 13 στην Ευρώπη

Όπως εξηγήσαμε πριν από λίγες ημέρες , η αποστολή iPhone 13 διαφέρει μεταξύ Αμερικανών και Ευρωπαίων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple έστειλε τα τηλέφωνά της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και προσέφερε συνέχεια στους πελάτες, δείχνοντας μια απόκλιση από τα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα. Για την Ευρώπη, η Apple φροντίζει να στέλνει τα προϊόντα της σε ευρωπαϊκές αποθήκες και να τα αποθηκεύει προσωρινά. Από την άλλη πλευρά, έχουν εντοπισμό παράδοσης από σήμερα επειδή τα iPhone αποστέλλονται από ευρωπαϊκές αποθήκες.

Για την υπενθύμιση, η Apple ανακοίνωσε το iPhone 13 την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας ειδικής ομιλίας. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και τώρα η εμπορευματοποίηση θα γίνει αύριο. Αυτό ισχύει για το iPhone 13, το iPhone 13 mini, το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !