Η Apple
έκανε μερικά δώρα σε μερικούς υπαλλήλους της και πρόκειται για εξατομικευμένα AirTags και… πετσέτες μπάνιου.

Οι εργαζόμενοι που εργάζονταν επάνω στο AirTag έλαβαν μια συσκευασία που περιλάμβανε έξι εξατομικευμένα AirTag με την υπογραφή των κύριων μελών. Βρίσκουμε τους Arian Behzadi, Christine Franco, Corey Wang, Frank de Jong, Marcel van Os και Nicole Ryan. Το κέντρο του πλαισίου στο πίσω μέρος διαθέτει ένα AirTag με το λογότυπο της Apple σε αυτό.

Άλλοι υπάλληλοι της εταιρείας που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αθλητική πρόκληση και ολοκλήρωσαν τα δαχτυλίδια τους στο Apple Watch έλαβαν τρεις πετσέτες μπάνιου με το λογότυπο της εφαρμογής Fitness πάνω τους. Για την σύγκριση, τα δώρα τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξατομικευμένα βραχιόλια για το Apple Watch. 

Εδώ είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις πετσέτες μπάνιου:

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της πρόκλησης για την πέμπτη επέτειο "Complete Your Rings". Πετάξτε τις πετσέτες σας στον αέρα και κυματίστε τις, γιατί νοιάζεστε απόλυτα για το σώμα σας, την υγεία σας και τους συμπαίκτες σας. Επιπλέον, οι πιο υγιεινές συνήθειες και οι ανθρώπινες σχέσεις που έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της πρόκλησης θα σας ωφελήσουν πολύ μετά το τέλος της. Διευρύνετε λοιπόν τις δυνατότητες. Το έχετε κερδίσει.