Ο πρώτος μηχανικός της Mercedes που άλλαξε στην Apple ήταν ο Dr. Anton Uselmann. Η σελίδα του στο LinkedIn υποδεικνύει ότι έγινε πρόσφατα μηχανικός σχεδιασμού προϊόντων στην ομάδα ειδικών έργων της Apple. Είναι ασφαλές στοίχημα ότι αναφέρεται στο Apple Car. Αλλά ο Anton Uselmann (και άλλοι) θα πρέπει να παραμείνουν ασαφείς στο προφίλ τους στο LinkedIn επειδή το έργο του αυτόνομου αυτοκινήτου δεν είναι ακόμα επίσημο.

Ο Anton Uselmann, κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Μηχατρονική, ήταν προηγουμένως μηχανικός ανάπτυξης συστημάτων διεύθυνσης για τη Mercedes-AMG από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον περασμένο μήνα. Και πριν από αυτό, πέρασε σχεδόν έξι χρόνια δουλεύοντας σε συστήματα διεύθυνσης στην Porsche. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Mercedes-AMG, κύριο άτομο είπε ότι ήταν υπεύθυνος για ένα μεγάλο μέρος της αλυσίδας ανάπτυξης για τα συστήματα διεύθυνσης αρκετών αυτοκινήτων του ομίλου.

Η ταυτότητα του δεύτερου μηχανικού της Mercedes που προσχώρησε στην Apple δεν αποκαλύπτεται, αλλά το MacRumors αναφέρει ότι η άφιξή του είναι πρόσφατη. Και αυτός πιθανότατα πρέπει να εργαστεί στο Apple Car.

Το έργο Apple Car φέρει την κωδική ονομασία Titan. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια. Υπήρχαν όμως δυσκολίες. Η Apple τώρα φαίνεται να το επανακυκλοφορεί, με τον Kevin Lynch να επιβλέπει το έργο . Το στέλεχος είναι περισσότερο γνωστό για την εποπτεία του Apple Watch.