Πώς να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε επεκτάσεις του Safari σε iPhone ή iPad

0


Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε επεκτάσεις ιστού στο Safari σε iPhone ή iPad; τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Με iOS 15 και iPadOS 15, η Apple έφερε επιτέλους επεκτάσεις ιστού Safari σε iPhone και iPad. Τώρα οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν επεκτάσεις ιστού στο iOS Safari για να προσθέσουν νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης και να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησής τους.

Η προσθήκη ή η αφαίρεση επεκτάσεων Safari σε iPhone ή iPad είναι πολύ απλή. Οι επεκτάσεις ιστού μπορούν να προστεθούν από το App Store και να διαχειριστούν μέσω των προτιμήσεων του Safari που βρίσκονται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Οι επεκτάσεις ιστού Safari αναπτύσσονται από προγραμματιστές τρίτων. Επί του παρόντος, η πλειοψηφία των επεκτάσεων που είναι διαθέσιμες για iOS περιλαμβάνουν αποκλεισμό διαφημίσεων, αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων και VPN. Ωστόσο, αναμένουμε περισσότερες επεκτάσεις Ιστού του iOS να εισέλθουν στο App Store τους επόμενους μήνες.

Μπορείτε να προσθέσετε επέκταση Safari σε iPhone ή iPad ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Safari .

Βήμα 2. Τώρα πατήστε στην Επεκτάσεις επιλογή Γενικά  που βρίσκεται στην επικεφαλίδα  .

Προσθέστε επεκτάσεις Safari στο iPhone

Βήμα 3. Πατήστε το κουμπί Περισσότερες επεκτάσεις , με το οποίο θα ανακατευθυνθείτε στο App Store.

Βήμα 4. Στο App Store αναζητήστε την επέκταση που θέλετε να εγκαταστήσετε και πατήστε το " Λήψη κουμπί " δίπλα της. Τόσο οι πληρωμένες όσο και οι δωρεάν επεκτάσεις είναι διαθέσιμες στο κατάστημα.

Βήμα 5. Στη συνέχεια πρέπει να ενεργοποιήσετε την επέκταση. Επιστρέψτε στη σελίδα Επεκτάσεις,  όπως φαίνεται στο βήμα 2.

Βήμα 6. Τώρα ενεργοποιήστε την εναλλαγή που βρίσκεται δίπλα στην επέκταση που μόλις κατεβάσατε.

Προσθέστε επεκτάσεις Safari στο iPhone

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε νέες επεκτάσεις στο Safari σε iPhone και iPad.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !