Η συντόμευση Wetr προσθέτει μια όμορφη επικάλυψη του καιρού σας στην οθόνη κλειδώματος χωρίς Jailbreak

0


Η προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος ήταν από καιρό ένα όνειρο για χρήστες που δεν έκαναν jailbroken iPhone, ωστόσο χάρη στο έξυπνα σχεδιασμένο Wetr Shortcut μπορούν να προσθέσουν γρήγορα μια επικάλυψη στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής τους και να δείξουν τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

Η συντόμευση Wetr προσθέτει την τρέχουσα καιρική κατάσταση και τη θερμοκρασία της τρέχουσας τοποθεσίας σας στην οθόνη κλειδώματος. Η επικάλυψη εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης, ακριβώς πίσω από τα κουμπιά Κάμερα και Φακός.

Εκτός από την εμφάνιση των καιρικών συνθηκών και της θερμοκρασίας, η συντόμευση εμφανίζει επίσης την πιθανότητα βροχής σε ποσοστό.

Το Wetr διαθέτει 3 θέματα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των Dark, Light και ClassicLS. Η συντόμευση είναι σε θέση να κατεβάσει αυτόματα μια ταπετσαρία που ταιριάζει με τις καιρικές συνθήκες στην τοποθεσία σας από το Unsplash και προσθέτει την επικάλυψη καιρού σε αυτήν. Αυτό λειτουργεί υπέροχα καθώς η ταπετσαρία αντανακλά τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, δίνοντάς της μια πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Όταν εγκαθιστάτε και εκτελείτε τη συντόμευση Wetr, λαμβάνετε έναν αριθμό αναδυόμενων παραθύρων που ζητούν διάφορα δικαιώματα. Η συντόμευση κατεβάζει ακόμη και αποθηκεύει τοπικά αρχεία περιεχομένου που απαιτούνται για την εκτέλεσή της.

Δεδομένου ότι ο καιρός προστέθηκε μόνιμα στην ταπετσαρία, θα πρέπει να εκτελέσετε τη συντόμευση πολλές φορές την ημέρα για να διατηρείτε ενημερωμένες τις πληροφορίες καιρού σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες.

Το Wetr είναι συμβατό με το iOS 15 και μπορεί να μεταφορτωθεί και σε νεότερα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένου του iPhone X ή νεότερου. Υποστηρίζονται επίσης νεότερα μοντέλα όπως το iPhone 12 Pro Max και το iPhone 12 mini.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη συντόμευση Wetr από τον παρακάτω σύνδεσμο. Η συντόμευση είναι δωρεάν για λήψη χωρίς χρήση. Προς το παρόν είναι σε έκδοση beta ώστε να εμφανιστούν σφάλματα. 

 Λήψη συντόμευσης Wetr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !