6 μήνες δωρεάν στο Apple Music για ορισμένους χρήστες

Πώς να επωφεληθείτε από τους 6 μήνες που προσφέρονται στην Apple Music; Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο. Η Apple μας εξηγεί ότι πρέπει απλώς να συνδέσετε τα ακουστικά AirPods ή Beats στο iPhone ή το iPad σας με ios 15 και, στη συνέχεια, να ανοίξετε την εφαρμογή Μουσική. Θα εμφανιστεί κανονικά ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας καλεί να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Οι συσκευές που είναι επιλέξιμες για την προσφορά 6 μηνών που προσφέρονται στο Apple Music είναι τα AirPods 2ης γενιάς, καθώς και τα AirPods Pro, AirPods Max, Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro και Beats Solo Pro. Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι AirPods 1ης γενιάς, Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, Beats EP και Beats Flex δεν μπορούν να λάβουν την προσφορά.

Έχετε 90 ημέρες μετά την πρώτη σύζευξη με το iPhone ή το iPad σας για να απολαύσετε τους δωρεάν μήνες. Για τους τρέχοντες κατόχους ειδικών προϊόντων AirPods ή Beats, έχετε 90 ημέρες μετά την ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του iOS ή του iPadOS για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τους δωρεάν μήνες. Λάβετε υπόψη ότι η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες δωρεάν δοκιμές ή άλλες προσφορές για το Apple Music. Ούτε μπορεί να συνδυαστεί με το Apple One.