Ενημερώσεις IOS 15 για τη διόρθωση σφαλμάτων του iPhone 13

Το πρώτο σφάλμα αφορά την κινηματογραφική λειτουργία με το iPhone 13. Η Joanna Stern της Wall Street Journal εξηγεί ότι ήθελε να απενεργοποιήσει τη λειτουργία HDR για να επεξεργαστεί καλύτερα το βίντεό της. Συνεπώς, πήγε στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Το πρόβλημα: Η εγγραφή με κινηματογραφική λειτουργία είναι ακόμα σε HDR. Ένας εκπρόσωπος της Apple τον ενημέρωσε ότι αυτό θα διορθωθεί με μια ενημέρωση iOS.

Ένα άλλο σφάλμα επηρεάζει τη μακρο φωτογραφία. Όπως είναι, η λειτουργία μακροεντολής ενεργοποιείται αυτόματα όταν πλησιάζετε σε ένα θέμα και μεταβαίνει αυτόματα στον αισθητήρα ευρείας γωνίας. Δεν υπάρχει επιλογή να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά. Αλλά και πάλι, η Apple υπόσχεται μια λύση. «Μια νέα ρύθμιση θα προστεθεί σε μια ενημέρωση λογισμικού αυτό το φθινόπωρο για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εναλλαγή της κάμερας κατά τη λήψη από κοντά για τη μακροοικονομική και βίντεο φωτογραφίας» είπε εκπρόσωπος ο Marques Brownlee γνωστός και ως MKBHD.

Η Apple δεν λέει εάν και οι δύο διορθώσεις θα είναι διαθέσιμες με την ίδια ενημέρωση. Επίσης, δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διαθεσιμότητας. Αλλά δεν πρέπει να εκπλαγούμε όταν βλέπουμε το iOS 15.0.1 ή το 15.1 να έρχεται γρήγορα.