Ένα σφάλμα ανοίγματος με το iTunes στα Windows

Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος κατά το άνοιγμα του iTunes 12.12.06 στα Windows. "Το ITunes δεν μπορεί να εκτελεστεί επειδή λείπουν ορισμένα από τα απαιτούμενα αρχεία του. Εγκαταστήστε ξανά το iTunes », γράφει. Οι χρήστες διαμαρτύρονται για το θέμα παντού, ειδικά στα φόρουμ της Apple .

Η επανεγκατάσταση του iTunes δεν αλλάζει το πρόβλημα. Το λογισμικό πολυμέσων της Apple εξακολουθεί να αρνείται να ανοίξει. Ακόμα και χρήστες που δεν έχουν εγκαταστήσει ποτέ το iTunes και το έχουν κάνει για πρώτη φορά επιβεβαιώνουν το πρόβλημα ανοίγματος. Υπάρχει πράγματι πρόβλημα με το πρόγραμμα εγκατάστασης. Όλα δείχνουν ότι σχετίζεται με τις γλώσσες.

Πράγματι, το iTunes 12.12.06 ανοίγει κανονικά στα Windows ... με την προϋπόθεση ότι το σύστημα έχει ρυθμιστεί στα Αμερικανικά Αγγλικά. Καταρρέει μόλις επιλεγεί μια άλλη γλώσσα, όπως η γαλλική. Ακόμη και άτομα με βρετανικά αγγλικά δεν μπορούν να ανοίξουν το λογισμικό. Μήπως η Apple ξέχασε τα πακέτα γλώσσας;

Ως εκ τούτου, η προσωρινή λύση είναι να αλλάξετε τα Windows σε Αμερικανικά Αγγλικά. Μια άλλη λύση είναι να απεγκαταστήσετε εντελώς το iTunes και να ανακτήσετε μια προηγούμενη έκδοση. Σε κάθε περίπτωση, ας ελπίσουμε ότι η Apple θα διορθώσει γρήγορα την κατάσταση.