Το καλώδιο μαγνητικής φόρτισης σε USB-C με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (το οποίο μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά για 35 € ) έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, με την ανακοίνωση του Apple Watch Series 7 στην κεντρική παρουσίαση . Με αυτό το καλώδιο, το Apple Watch Series 7 είναι σε θέση να φορτίζει 33% γρηγορότερα από ένα τυπικό πακέτο φόρτισης του Apple Watch χάρη στη νέα αρχιτεκτονική φόρτισης. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Apple Watch SE, που είναι ικανοποιημένο με την κανονική φόρτιση.

Η Apple πιθανότατα αποφάσισε να αφαιρέσει το καλώδιο μαγνητικής φόρτισης σε USB-A για να έχει ένα και το αυτό εξάρτημα για τα ρολόγια της. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Apple Watch Series 3, που πωλείται ακόμη από την Apple, παραμένει με το παλιό καλώδιο.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι η Apple συνεχίζει να πιέζει προς το USB-C με το Apple Watch, το iPad και τα Mac, αλλά εξακολουθεί να αρνείται να το κάνει στο iPhone. Παραμένουμε ακόμα στο βύσμα Lightning. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν η αλλαγή θα γίνει τη μία ή την άλλη μέρα.