Η Apple
προσφέρει μια ξενάγηση με τη μορφή βίντεο για την παρουσίαση των iPhone 13 και iPhone 13 Pro. Έρχεται λίγες ώρες μετά την έναρξη των προπαραγγελιών και μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία των νέων τηλεφώνων.

Ξενάγηση στα iPhone 13 και iPhone 13 Pro

Η περιοδεία του iPhone 13 γυρίστηκε στο Apple Store Tower Theatre στο Λος Άντζελες πρόσφατα ανοιχτό . Ένας υπάλληλος ξεκινά παρουσιάζοντας τα τέσσερα iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, προβάλλοντας ιδιαίτερα τα διαφορετικά χρώματα. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει την κινηματογραφική λειτουργία, καλύτερη αντοχή (οθόνη και αντοχή στο νερό), οθόνη με ProMotion (οθόνη 120Hz), βελτιώσεις για τη φωτογραφία, φωτογραφικά στυλ, μακρο φωτογραφία και οπτικό ζουμ 3x.

«Βρείτε το iPhone που σας ταιριάζει. Ας ρίξουμε μια ματιά στα νέα iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, εξερευνώντας τις απίστευτες νέες δυνατότητες, μεγέθη και χρώματα που υπάρχουν », λέει η Apple στην περιγραφή του βίντεο της. Αυτό θα διαρκεί λίγο περισσότερο από επτά λεπτά.

Οι προπαραγγελίες για το iPhone 13 ξεκίνησαν σήμερα στις 2 μ.μ., τόσο στην Apple όσο και σε μεταπωλητές και χειριστές. Οι τιμές κυμαίνονται από 809 € έως 1,839 € . Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά ορισμένα μοντέλα έχουν ήδη μεταβεί στον Οκτώβριο .