ίδιος επεξεργαστής μεταξύ Apple Watch Series 7 και Series 6

Γενικά κάνουμε συγκρίσεις απόδοσης μεταξύ μιας γενιάς και μιας άλλης. Είναι ένας τρόπος να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο νέος επεξεργαστής. Αλλά αυτή τη φορά, ήταν πέπλο μυστηρίου κατά τη μετάβαση του Apple Watch Series 7 κατά τη διάρκεια της κεντρικής παρουσίασης. Ο ιστότοπος της Apple επίσης δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

Κατά την αναζήτηση του κώδικα του Xcode, του εργαλείου για την ανάπτυξη εφαρμογών για προϊόντα της Apple, ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith έκανε την ανακάλυψη . Το Apple Watch Series 7 διαθέτει το ίδιο τσιπ Apple S6 (t8301) με την προηγούμενη γενιά. Δεν είναι καν μια παραλλαγή με λίγη περισσότερη δύναμη ή οτιδήποτε άλλο. Είναι κυριολεκτικά το ίδιο τσιπ.

Οι φήμες δεν ήταν καλές

Αυτή η επιλογή είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική αν βασιστεί κανείς στις φήμες. Όλοι συμφώνησαν ότι θα βρούμε ένα νέο σχέδιο και το τσιπ Apple S7 . Διαφημίστηκε ότι ήταν μικρότερο από το Apple S6, το οποίο θα έκανε χώρο μέσα στο ρολόι, για παράδειγμα, για να τοποθετήσει μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Αυτό το Apple Watch Series 7 είναι σε κάθε περίπτωση ένα τεράστιο μυστήριο. Πολλές φήμες δεν ήταν καλές (ειδικά στον σχεδιασμό), αν και προέρχονταν από διάφορες πηγές, μερικές από τις οποίες έχουν καλή φήμη όπως ο Mark Gurman του Bloomberg και ο Ming-Chi Kuo. Η Apple φαίνεται ότι έκανε μια αλλαγή τις τελευταίες εβδομάδες και μπορεί να προσφέρει το φημολογούμενο μοντέλο με το Apple Watch Series 8 το 2022.

Το Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο «αργότερα το φθινόπωρο», χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες προς το παρόν.