Διαρροές από διάφορες πηγές
αποκάλυψαν ότι το Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο σε 41 και 45 χιλιοστά, αλλά τι θα γίνει με τα υπάρχοντα λουράκια; Θα είναι συμβατά με το νέο μοντέλο;

Τα υπάρχοντα ρολόγια Apple διαθέτουν καντράν 40mm και καντράν 44mm. Οι πρώτες διαρροές έδειξαν ότι τα λουράκια θα είναι συμβατά με τη σειρά Apple Watch 7. Αλλά ο διαρρέων Max Weinbach σπέρνει αμφιβολίες σήμερα. "Ένας υπάλληλος του Apple Store μου είπε ότι δεν παίρνουν πλέον ιμάντες 40/44mm και το νέο Apple Watch θα χρησιμοποιεί διαφορετικά λουριά που δεν είναι συμβατά με τα παλαιότερα ρολόγια" , έγραψε στο Twitter.

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg με καλές πληροφορίες Mark Gurman αντέδρασε στο tweet λέγοντας ότι δεν ήταν σίγουρος ότι η αρχική δήλωση σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει συμβατότητα με ιμάντες για το Apple Watch Series 7 Παρ 'όλα αυτά, επιβεβαιώνει το περιορισμένο απόθεμα, ακριβώς όπως αναφέρει ένα περιορισμένο απόθεμα και για τα iPhone με μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης και iPad 8ης γενιάς. "Η Apple προσφέρει επίσης εκπαίδευση ενεργοποίησης eSIM για την αποθήκευση υπαλλήλων πριν από την κυκλοφορία των νέων τηλεφώνων", προσθέτει.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την κεντρική παρουσίαση για να μάθουμε τι πρόκειται να κάνει η Apple. Αυτή η κεντρική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο , με την παρουσίαση του iPhone 13.