Η παραγωγή του Apple Watch Series 7 θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου

0

Δύο νέες αναφορές από το DigiTimes μας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του Apple Watch Series 7 και τα επερχόμενα M1x MacBook Pros. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Apple Watch Series 7 θα τεθεί σε μαζική παραγωγή στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση έρχεται λίγες μέρες αφότου πολλαπλές πηγές ισχυρίστηκαν ότι η παραγωγή του Apple Watch Series 7 θα μπορούσε να καθυστερήσει λόγω της πολυπλοκότητας του σχεδιασμού. Ωστόσο, το DigiTimes δεν διευκρινίζει εάν η Apple θα λανσάρει το Apple Watch Series 7 μαζί με το iPhone 13  στη φημολογούμενη εκδήλωση της 14ης Σεπτεμβρίου ή όχι. Η Apple θα μπορούσε κάλλιστα να ανακοινώσει το wearable στα μέσα Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια να το βγάλει προς πώληση μερικές εβδομάδες.

Το Apple Watch Series 7 αναμένεται να έρθει με ελαφρώς μεγαλύτερες θήκες 41/45mm και πιο επίπεδο σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone 12. Η οθόνη θα έχει επίσης μια ελαφρύ διαφορά στο μέγεθος και θα διαθέτει στενότερα πλαίσια.

Η Apple έκανε κάτι παρόμοιο με το M1 iMac και το iPad Pro νωρίτερα φέτος. Βγήκαν προς πώληση ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή τους, μια ασυνήθιστη καθυστέρηση για την Apple αλλά κατανοητή δεδομένης της έλλειψης ημιαγωγών.

Όσον αφορά το MacBook ProM1x 14 ιντσών και 16 ιντσών, η παραγωγή τους επηρεάζεται από τη συνεχιζόμενη έλλειψη τσιπ. Επικαλούμενοι «βιομηχανικές πηγές», η DigiTimes ισχυρίζεται ότι το επανασχεδιασμένο mini-LED MacBook Pro της Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο αντί για τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, η Apple συνήθως τείνει να λανσάρει νέα Mac μόνο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, με το γεγονός του Σεπτεμβρίου να προορίζεται για ένα νέο iPhone και Apple Watch.

Εκτός από ένα επανασχεδιασμένο πιο επίπεδο σασί, τα επανασχεδιασμένα μοντέλα MacBook Pro λέγεται ότι διαθέτουν ειδική θύρα HDMI, υποδοχή κάρτας SD, νέα υποδοχή φόρτισης με βάση το MagSafe και οθόνες mini-LED. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !