Όλα καποτε φτάνουν στο τέλος τους. Η Apple μόλις έβαλε το πρώτο Apple Watch ( Σειρά 0 ) στη λίστα με τα παλιά και ξεπερασμένα προϊόντα . Η Apple δεν παρέχει πλέον υποστήριξη (συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας ανταλλακτικών) για συσκευές άνω των 5 ετών, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Με το Apple Watch να βγαίνει για πρώτη φορά στην αγορά το 2015, δεν είναι περίεργο να το δείτε να πηγαίνει στο νεκροταφείο των προϊόντων της Apple (αλλά αν λειτουργεί στον καρπό σας, δεν υπάρχει λόγος φυσικά να το πετάξετε).

Το πρώτο Apple Watch δεν ήταν πραγματικά ένα χαστούκι μπροστά στην τεχνολογία και το κάπως περίπλοκο λανσάρισμά του χρησίμευε από καιρό ως επιχείρημα για εκείνους που ήθελαν απολύτως να τοποθετήσουν το αξεσουάρ στη λίστα των μεγάλων αποτυχιών  της Apple. Τελικά, η Apple κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην κατηγορία των συνδεδεμένων ρολογιών με τις τριμηνιαίες πωλήσεις να υπολογίζονται τώρα μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων μονάδων. Στο επόμενο Keynote, η Apple θα παρουσιάσει το Apple Watch Series 7 , το οποίο αναμένεται να διαθέτει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη θήκη και οθόνη, καθώς και πιθανώς νέα χαρακτηριστικά υγείας.