Πως να διορθώσετε την εγκατάσταση του Altstore όταν αποτυγχάνει σε Windows και Mac

0


Είτε χρησιμοποιείτε Mac ή Windows και προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το AltStore, υπάρχουν πιθανότητες να αντιμετωπίσετε σφάλματα καθώς η
εγκατάσταση του AltStore αποτυγχάνει .

Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους και πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές λύσεις για να διορθώσετε το σφάλμα αποτυχίας της εγκατάστασης του AltStore . Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι που προσπαθούν να εγκαταστήσουν το AltStore σε mac αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.
Εάν είστε ένας, παρακάτω θα βρείτε μερικές λύσεις για τα σφάλμα εγκατάστασης AltStore .

Αυτό το σύντομο άρθρο δεν αφορά την εγκατάσταση του AltStore βήμα προς βήμα και υποτίθεται το γνωρίζετε αφού είχαμε αναφερθεί.

Πώς να διορθώσετε την εγκατάσταση του AltStore  που απέτυχε στο MAC

Λύση #1

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει το κουμπί εμπιστοσύνης  στο iPhone σας μόλις εγκαταστήσετε το AltStore. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο και οι θύρες μέσω των οποίων το εγκαθιστάτε στη συσκευή σας είναι καλές. Τις περισσότερες φορές, είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε. Ωστόσο, εάν αυτό δεν ισχύει για εσάς, ακολουθήστε την παρακάτω λύση.

Λύση #2

Προσπαθήστε να κατεβάσετε ξανά την τελευταία έκδοση του διακομιστή alt στον υπολογιστή σας και δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το AltStore στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα σωστά βήματα για να το εγκαταστήσετε. εάν υποψιάζεστε ότι μπορείτε να παραλείψετε οποιοδήποτε βήμα.

Λύση #3

Ας υποθέσουμε ότι είχατε ήδη εγκαταστήσει τον διακομιστή alt στον υπολογιστή σας πριν από λίγο και λαμβάνετε σφάλμα αποτυχίας εγκατάστασης AltStore . Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε τον εγκατεστημένο διακομιστή alt στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε το AltStore.

Πώς να διορθώσετε την εγκατάσταση του AltStore που απέτυχε στα Windows

Εάν εγκαταστήσετε το AltStore από τα windows, βεβαιωθείτε ότι το iTunes είναι ανοιχτό στον υπολογιστή σας και έχετε συνδεθεί σε αυτό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει το κουμπί εμπιστοσύνης στο iTunes καθώς και στη συσκευή σας.

Εκτός από αυτό, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλα τα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση του altstore στα windows, αφού μερικές φορές συμβαίνει να σας λείπει ένα σημαντικό βήμα που προκαλεί σφάλμα εγκατάστασης του altstore .

Αυτός είναι ο τρόπος για να διορθώσετε τα σφάλματα εγκατάστασης τουaltstore σε Windows και mac.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !