Η επίσημη κυκλοφορία της κεντρικής παρουσίασης της Apple στις 14 Σεπτεμβρίου δεν είναι πραγματικά έκπληξη. Ήδη υπήρχαν φήμες που υποδηλώνουν την ημερομηνία για την επόμενη Τρίτη . Και η Apple έχει τη συνήθεια να στέλνει τις προσκλήσεις πριν από μια εβδομάδα.

Αυτό το συνέδριο θα πρέπει να είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Αρκετές διαρροές έχουν ήδη υποδείξει ότι ο σχεδιασμός θα είναι γενικά ο ίδιος με αυτόν του iPhone 12. Η κύρια διαφορά θα αφορά την εγκοπή που θα είναι λίγο μικρότερη . Από την πλευρά τους, τα μοντέλα Pro θα δικαιούνται μια οθόνη με οθόνη 120 Hz , όπου τα μη-μοντέλα θα παραμένουν στα 60 Hz. Πρέπει επίσης να περιμένουμε το τσιπ A15 για όλα τα μοντέλα και το καλύτερο στο επίπεδο για την  φωτογραφία και το βίντεο. 

Apple Watch Series 7, AirPods 3… και άλλα;

Εκτός από το iPhone 13, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το Apple Watch Series 7 και το AirPods 3. Το πρώτο πρέπει να έχει νέο σχεδιασμό με επίπεδες στεφάνες για τη θήκη και μεγέθη 41 και 45 mm . Όσο για τα ακουστικά, θα πρέπει να είναι πιο κοντά στο AirPods Pro. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε λιγότερες δυνατότητες από το ακριβό. Εξάλλου, η Apple πρέπει να συνεχίσει να διαφοροποιεί την κλασική της σειρά από τη σειρά Pro. 

Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις; Σίγουρα.... Τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι η Apple θα προσφέρει τον υποψήφιο κυκλοφορίας των iOS 15, watchOS 8 και tvOS 15 (για macOS Monterey), καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα για να ανακαλύψετε την κεντρική παρουσίαση της Apple με τα iPhone 13, AirPods 3 και Apple Watch Series.