Για να απολαύσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα από το iPhone σας και πατήστε το λογότυπο της Apple. Η κάμερα του τηλεφώνου σας θα ενεργοποιηθεί και θα δείτε να εμφανίζεται το λογότυπο της Apple. Περπατήστε προς το μέρος του και μπορείτε να μπείτε στην εικονική πύλη. Κάντε μερικά ακόμη βήματα και θα δείτε την ημερομηνία "9.14" που αντιστοιχεί στην κεντρική παρουσίαση της 14ης Σεπτεμβρίου για το iPhone 13.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής τα προσφέρει τακτικά πριν από τις κεντρικές της παρουσιάσεις. Γνωρίζουμε ότι του αρέσει ιδιαίτερα αυτό το σύστημα, αλλά η χρήση δεν εκρήγνυται σε καθημερινή βάση. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το 2022 για να ανακαλύψετε τα πρώτα μικτά ακουστικά (επαυξημένη πραγματικότητα και εικονική πραγματικότητα) από την Apple.

Η κεντρική παρουσίαση της 14ης Σεπτεμβρίου θα είναι η παρακολούθηση στον ιστότοπο της Apple ή στο iPhoneAddict απευθείας, καθώς και στην εφαρμογή iAddict σε iPhone και iPad . Το online συνέδριο θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ. .