Σαφώς, η Apple έχει πολλά firmware να προσφέρει για τα AirTags. Δικαιούμαστε σήμερα μια νέα έκδοση, η οποία έχει αναφορά 1A291e. Η προηγούμενη έκδοση ήταν
1A291c και είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.

Είναι σίγουρο ότι η διαφορά μεταξύ υλικολογισμικού 1A291c και υλικολογισμικού 1A291e για τα AirTags είναι κάτι παραπάνω από μικρή. Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν έφεραν τίποτα ιδιαίτερα, τουλάχιστον στην επιφάνεια. Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple έχει διορθώσει σφάλματα και έχει κάνει βελτιστοποιήσεις.

Δεν γνωρίζαμε τι προσφέρει το υλικολογισμικό 1A291c και είναι η ίδια ιστορία σήμερα με τη νέα έκδοση. Το πρόβλημα πηγάζει από το γεγονός ότι η Apple δεν κοινοποιεί τις παραμικρές πληροφορίες για το θέμα. Αυτό είναι το αντίθετο των ενημερώσεων σε iOS, macOS ή watchOS όπου έχουμε κάθε φορά το δικαίωμα σε ένα αρχείο καταγραφής αλλαγών με πολύ ακριβείς λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά με τον εντοπιστή αντικειμένων.

Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Εύρεση μου στο iPhone σας, μεταβείτε στην καρτέλα "Αντικείμενα", επιλέξτε το AirTag από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά του. Θα δείτε τις πληροφορίες (καθώς και τον σειριακό αριθμό). Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να εξαναγκάσετε την εγκατάσταση της ενημέρωσης, η όλη διαδικασία γίνεται στο παρασκήνιο.