Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι το tvOS 15 beta 9 είναι το μόνο διαθέσιμο. Πράγματι, η Apple δεν προσφέρει νέα έκδοση για iOS 15, iPadOS 15 και watchOS 8 που παραμένουν σε beta 8. Από την πλευρά του, το macOS Monterey βρίσκεται σε έναν κλιμακωτό κύκλο και παραμένει σε beta 6 .

Γιατί μια νέα έκδοση ειδικά για το tvOS 15; Δύσκολο να το πούμε, η Apple δεν δίνει καμία απάντηση. Είναι ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι θα υπάρξει η κεντρική παρουσίαση για το iPhone 13 στις 14 Σεπτεμβρίου και η Apple (κανονικά) θα δημοσιεύσει τον υποψήφιο κυκλοφορίας των iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 και tvOS 15 το βράδυ. Συνεπώς, η Apple θα μπορούσε να περίμενε άλλη μια εβδομάδα. Αλλά αυτή η beta 9 είναι προφανώς σημαντική, εξ ου και η διαθεσιμότητά της σήμερα. Οι προγραμματιστές ενθαρρύνονται να κάνουν κάποιες δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά.

Εάν το Apple TV σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημερώσεις λογισμικού και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί η Beta 9 και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και συνεπώς την εγκατάσταση.