Κατεβάστε το tweak του ShortLook δωρεάν για iOS 14

0

Ας δούμε τι είναι το ShortLook. Το ShortLook είναι ένα νέο tweak ειδοποιήσεων για jailbreak που προσφέρει έναν νέο τρόπο λήψης των ειδοποιήσεων από τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Δημιουργήθηκε από τους προγραμματιστές iOS Ayden Panhuyzen, Jamie Bishop, Justin Proulx και Jose Hernandez.

Το ShortLook δίνει μια νέα εμφάνιση στις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σας. Συνήθως, εμφανίζονταν ως πανό στην οθόνη κλειδώματος, αλλά το ShortLook τα απεικονίζει ως προσαρμόσιμη γλυφή βασισμένη σε μαύρο ή διαφανές φόντο.

Το ShortLook αντικαθιστά επίσης το σύστημα ειδοποιήσεων του iOS κάθε φορά που η οθόνη του iPhone σας είναι απενεργοποιημένη, όπως όταν η συσκευή σας είναι αδρανής στο γραφείο. Ε
ίναι σημαντικό ότι τα μεγάλα εικονίδια ειδοποιήσεων αντιπροσωπεύουν την εφαρμογή που σας στέλνει τις ειδοποιήσεις και την επαφή που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Μόλις εγκατασταθεί, το ShortLook παρέχει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να διαμορφώσετε το τσίμπημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Λήψη τροποποιήσεων Shortlook δωρεάν για iOS 14

Ωστόσο, το Shortlook είναι μια συναρπαστική και πολύτιμη ιδέα για να αλλάξετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις ειδοποιήσεις στο iOS. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε το Shortlook tweak δωρεάν από το Dynastic Repository εάν θέλετε να το δοκιμάσετε. Το tweak λειτουργεί επίσης με jailbroken iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14 συσκευές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !