Νέα δημόσια beta για iOS 15.1

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη καινοτομία με αυτό το δεύτερο beta του iOS 15.1 σε σύγκριση με το πρώτο. Η κύρια αλλαγή είναι στην πραγματικότητα μια διόρθωση σφαλμάτων. Το ξεκλείδωμα του iPhone 13 με το Apple Watch λειτουργεί τώρα μια χαρά . Αυτό το σύστημα είναι πολύ πρακτικό όταν πρόκειται για το ξεκλείδωμα του iPhone σας και τη χρήση μάσκας.

Εάν έχετε το προφίλ για δημόσια betas, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να κατεβάσετε τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1. Και αν δεν είστε ακόμη υπεύθυνος δοκιμών και θέλετε να γίνετε, επισκεφτείτε το σύνδεσμο υπεύθυνος beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple, εγγραφείτε στο πρόγραμμα και κατεβάστε το προφίλ. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να κάνετε λήψη της έκδοσης beta.

και για macOS Monterey...

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την όγδοη δημόσια έκδοση beta για το macOS Monterey. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές . Δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένες αλλαγές, μόνο διορθώσεις και άλλες γενικές βελτιώσεις.

Εάν ο Mac σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσια beta, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση λογισμικού.