Ένα σφάλμα με το iPhone 13, την οθόνη αφής και το iOS 15

Υπάρχουν μαρτυρίες στο Reddit και στο Twitter σχετικά με αυτό το ζήτημα της οθόνης αφής στο iPhone 13. Ορισμένοι σημειώνουν ότι το πάτημα της οθόνης για ενεργοποίηση δεν λειτουργεί πάντα. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνο για να φωτιστεί η οθόνη. Άλλοι εξηγούν ότι είναι απαραίτητο να πατήσετε το εικονίδιο μιας εφαρμογής αρκετές φορές για να ανοίξει, ενώ κανονικά πρέπει να αρκεί ένα μόνο πάτημα.

Παρόμοιο πρόβλημα και με παλαιότερα iPhone

Φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα με την οθόνη αφής δεν επηρεάζει μόνο το iPhone 13. Πράγματι, ακόμη και οι χρήστες που έχουν ενημερώσει το τηλέφωνό τους στο iOS 15 λένε ότι έχουν παρόμοια προβλήματα.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση, θα μπορούσε να είναι ότι το πρόβλημα είναι λογισμικό και όχι απαραίτητα υλικό. Συνεπώς, η Apple θα μπορούσε να προσφέρει μια ενημέρωση για να διορθώσει την κατάσταση.

Ο κατάλογος των σφαλμάτων μεγαλώνει

Σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν αρκετά σφάλματα που έχουν αρχίσει να γίνονται αντιληπτά με το iPhone 13 και το iOS 15. Υπήρξαν προβλήματα με widgets και της Apple Music , την ιστορία ξεκλειδώματος με το Apple Watch , ελαττώματα που δεν διορθώθηκαν από την Apple ή προβλήματα με AirPods και έλεγχος μέσω Siri .