Η εφαρμογή Cloud Battery σάς επιτρέπει να βλέπετε τα επίπεδα μπαταρίας όλων των συσκευών σε ένα μέρος...κατεβάστε δωρεάν...

2


Η εφαρμογή φόρτισης της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα επίπεδα μπαταρίας όλων των συσκευών τους σε ένα μέρος σε iPhone, iPad, ρολόι Apple και Mac.

Το iOS διαθέτει ένα εύχρηστο widget αρχικής οθόνης που σας επιτρέπει να δείτε την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας του iPhone, του Apple Watch και των AirPods. Ωστόσο, δεν μπορείτε να δείτε την κατάσταση του iPad, Mac ή του Apple Pencil σας.

Στο Apple Watch μπορείτε να δείτε μόνο την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone σας, ενώ ο Mac σας θα σας πει μόνο την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone σας. Δεν μπορείτε να δείτε την κατάσταση της μπαταρίας του Mac ή του iPad σας στο iPhone.

Η εφαρμογή Cloud Battery λύνει αυτό το πρόβλημα φέρνοντας τα επίπεδα μπαταρίας όλων των συσκευών σας της Apple στο cloud. Η εφαρμογή Cloud Battery είναι διαθέσιμη σε πολλές πλατφόρμες, όπως iPhone, iPad, Mac και Apple Watch. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί όχι μόνο να παρακολουθεί και να εμφανίζει τα επίπεδα μπαταρίας όλων αυτών των συσκευών, αλλά μπορεί επίσης να μοιράζεται και να συγχρονίζει τα επίπεδα μπαταρίας άλλων συσκευών μέσω του iCloud, καθιστώντας τις πληροφορίες διαθέσιμες και σε άλλες συσκευές. 

Το Cloud Battery τοποθετεί τα επίπεδα μπαταρίας όλων των συσκευών Apple σε ένα μέρος. Η εφαρμογή επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες να ορίσουν ειδοποιήσεις για κάθε συσκευή, ώστε να γνωρίζετε πάντα ποια συσκευή έχει χαμηλή μπαταρία και χρειάζεται φόρτιση. Θα ειδοποιηθείτε επίσης όταν είναι ώρα να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας από το φορτιστή μετά από μια πλήρη φόρτιση.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Cloud Battery είναι το widget της αρχικής οθόνης για iPhone και iPad. Προσθέτοντας το widget του στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, μπορείτε πάντα να παραμείνετε στην κορυφή των συσκευών σας και να γνωρίζετε τα επίπεδα της μπαταρίας τους.

Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα μπαταρίας σε iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook, Apple Pencil, Magic Mouse, Trackpad, πληκτρολόγιο και άλλες συσκευές μπαταρίας BLE.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Φόρτιση μπαταρίας για iPhone, iPad και Apple Watch από τον παρακάτω σύνδεσμο. Η φόρτιση μπαταρίας για Mac διατίθεται δωρεάν στο Mac App Store.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !