Διαθεσιμότητα IOS 12.5.5

Σύμφωνα με την Apple , το iOS 12.5.5 συνδέει τρεις οπές ασφαλείας που επηρεάζουν τις μονάδες CoreGraphics, WebKit και XNU. Σύμφωνα με την Apple, τα τρία ελαττώματα εκμεταλλεύονται ήδη τους χάκερ, εξ ου και η σημασία της ενημέρωσης. Το πρώτο χρησιμοποιήθηκε αξιοσημείωτα από το spyware Pegasus.

Οι συσκευές που είναι κατάλληλες για iOS 12.5.5 είναι iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch 6G, iPad Air, iPad mini 2 και iPad mini 3. Εάν διαθέτετε ένα από αυτά τα μοντέλα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού Το Διαφορετικά, μπορείτε να μεταβείτε στην ειδική σελίδα μας για να κάνετε λήψη του υλικολογισμικού και, στη συνέχεια, να κάνετε μια μη αυτόματη εγκατάσταση μέσω του Finder (Mac) ή του iTunes (Windows).

Για υπενθύμιση, το iOS 12.5.4 είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούνιο . Αυτή η ενημέρωση διόρθωσε τρεις ευπάθειες ασφαλείας. Το πρώτο αφορούσε γενικά το iOS και τα άλλα δύο σχετίζονται με το WebKit, δηλαδή τον κινητήρα απόδοσης Safari. Η Apple διευκρίνισε ότι αυτά τα δύο είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί από χάκερ. Για να δείτε αν θα είναι παρόμοια κατάσταση με την ενημέρωση που διανέμεται σήμερα.