Ένα σφάλμα με τα AirPods Pro και iOS 15

Αυτό το σφάλμα εμφανίστηκε με το iOS 15, αφού η Siri ήταν σε θέση να χειριστεί χειριστήρια για το AirPods Pro με προηγούμενες εκδόσεις. Σήμερα η βοηθός λέει "Συγγνώμη, δεν μπορώ να το κάνω αυτό" . Η προσωρινή λύση είναι να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου στο iPhone σας και να αγγίξετε το ειδικό κουμπί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενεργή μείωση θορύβου ή τη λειτουργία διαφάνειας. Μια άλλη λύση είναι να κρατήσετε το δάχτυλό σας στον άξονα ενός από τα AirPods.

Υπάρχει τουλάχιστον μία καλή είδηση ​​σε αυτό το θέμα: Το iOS 15.1 διορθώνει αυτό το σφάλμα. Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη beta του iOS 15.1 για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένετε πριν από την τελική έκδοση. Πράγματι, η Apple δεν έχει δώσει ημερομηνία, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι θέμα εβδομάδων, χρόνος για να τελειώσει η φάση beta.

Οι χρήστες που βιάζονται μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 15.1 Public Beta. Προσοχή όμως στα σφάλματα που υπάρχουν με όλα τα betas.