Θα πρέπει να περιμένετε λίγο όσοι σκοπεύετε να πάρετε στα χέρια σας ένα iPad mini 6. Η Apple ανακοινώνει ότι η παράδοση δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τον Οκτώβριο ή ακόμα και τον Νοέμβριο για ορισμένα μοντέλα. Για υπενθύμιση, οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν
από την Τρίτη .

Προθεσμία για την παράδοση του iPad mini 6

Στο Apple Online Store, μαθαίνουμε ότι ένα iPad mini 6 στα 64 ή 256 GB σε γκρι χρώμα δεν θα φτάσει στην καλύτερη περίπτωση πριν από τις 19 Οκτωβρίου. Καμιά αναφορά από την άλλη πλευρά για το ροζ μοντέλο που είναι ακόμα διαθέσιμο για παράδοση στις 24 Σεπτεμβρίου. Όσο για ορισμένες παραλλαγές του μοβ μοντέλου, θα φτάσουν στις 24 Σεπτεμβρίου, άλλες τον Οκτώβριο ή ακόμα και στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Apple παρουσίασε το iPad mini 6 (και το iPad 9) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της κεντρικής του παρουσίασης, όπου υπήρχε επίσης το iPhone 13 και το Apple Watch Series 7. Το tablet μπορεί να συγκριθεί με το iPad Air 4, αλλά σε πιο συμπαγή μορφή Διαθέτει νέα οθόνη 8,3 ιντσών, το κουμπί Home εξαφανίζεται, τα όρια γύρω από την οθόνη μειώνονται, το τσιπ A15 (το ίδιο με αυτό του iPhone 13) είναι παρόν, το Touch ID είναι στο επίπεδο του κουμπιού λειτουργίας και υπάρχει υποστήριξη για το μολύβι Apple 2ης γενιάς.

Μια συμβουλή για να ελπίζετε ότι θα έχετε γρήγορα ένα iPad mini 6 είναι να περάσετε από διάφορους εμπόρους. Αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να ανακοινώνουν παράδοση για τις 24 Σεπτεμβρίου, εδώ είναι οι σύνδεσμοι: