Υπάρχει ένα σφάλμα με το
Spotify στο iPhone με iOS 14.8 και iOS 15, με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όπου τελειώνει απίστευτα γρήγορα. Οι χρήστες διαμαρτύρονται επίσης για iPhone που ζεσταίνονται περισσότερο από το συνηθισμένο.

Ένα σφάλμα αυτονομίας μεταξύ Spotify και iOS

Υπάρχουν όμως τώρα καλά νέα: Το Spotify γνωρίζει το σφάλμα της μπαταρίας του iPhone και σχεδιάζει μια διόρθωση. Ωστόσο, η υπηρεσία ροής της μουσικής παραμένει αρκετά ασαφής κατά την ημερομηνία διαθεσιμότητας και σχετικά με την προέλευση του προβλήματος. "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι νέες πληροφορίες και τα σχόλια που μοιραστήκατε διαβιβάστηκαν στις σχετικές ομάδες και εργαζόμαστε ενεργά για αυτό το ζήτημα", μας λέει η ομάδα.

Οι χρήστες που αναφέρουν το πρόβλημα στο νήμα δηλώνουν ότι το Spotify είναι καταχωρημένο από το iOS ως μια εφαρμογή που εξαντλεί πολύ τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω δραστηριότητας στο παρασκήνιο. Ενώ οι περισσότερες μαρτυρίες προέρχονται από χρήστες που χρησιμοποιούν iOS 14.8 και iOS 15.0, υπάρχουν επίσης μερικά σχόλια σχετικά με την ίδια ανησυχία σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Εάν είστε χρήστης του Spotify και έχετε προβλήματα μπαταρίας στο iPhone σας με iOS 14 ή iOS 15, υπάρχει μόνο μία λύση...να περιμένετε. Ας ελπίσουμε ότι η διόρθωση θα είναι σύντομα.