Το Aemulo Tweak σας επιτρέπει να προσθέσετε κάρτες NFC στην εφαρμογή πορτοφολιού του iPhone

0


Έχετε μια φυσική κάρτα NFC που χρησιμοποιείτε για να εισέλθετε στο γραφείο σας, στο σχολείο, στο δωμάτιο ξενοδοχείου ή σε οποιοδήποτε άλλο κτίριο; Τότε το Aemulo tweak είναι τότε για εσάς. Αυτό το tweak επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις κάρτες NFC στο iPhone τους και ακόμη και να τις εξάγουν στην εφαρμογή Πορτοφόλι του iPhone τους.

Με το Aemulo μπορείτε να διαβάζετε, να γράφετε και στη συνέχεια να μιμείτε τις κάρτες σας NFC. Απλώς προσθέστε μια κάρτα στην εφαρμογή του Aemulo tweak σαρώνοντάς την με τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, μιμηθείτε την όποτε χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτήν την κάρτα NFC. 

Ίσως το καλύτερο πράγμα σχετικά με το Aemulo tweak είναι ότι μπορείτε να εξάγετε κάρτες που έχουν προστεθεί στο Aemulo στην εφαρμογή Wallet, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση σε αυτές πολύ εύκολη. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να καλέσετε τις κάρτες που έχουν προστεθεί στην εφαρμογή Πορτοφόλι απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, γεγονός που καθιστά την όλη διαδικασία πολύ βολική.

Το Aemulo λειτουργεί με όλα τα σύγχρονα μοντέλα iPhone και προσφέρει πλήρεις λειτουργίες σε αυτά. Σε παλαιότερες συσκευές, όπως το iPhone 6s ή το iPhone SE, ο χρήστης θα έχει περιορισμένη υποστήριξη ανάγνωσης και καμία υποστήριξη γραφής. Η υποστήριξη εξομοίωσης είναι διαθέσιμη όμως και σε αυτές τις συσκευές.

Επί του παρόντος, το Aemolu μπορεί να μιμηθεί τύπους Desfire και ISO-Dep. Ο προγραμματιστής λέει ότι οι τύποι MiFare θα υποστηρίζονται στο μέλλον.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak Aemulo για 1,49 $ από το αποθετήριο Chariz. Λειτουργεί με iOS 13 και iOS 14 ή νεότερη έκδοση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !