Η οριστική λίστα των τηλεφώνων στα οποία το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί

0


Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Βοηθά ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συνδέονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση, την ηλικία, ακόμη και τις ζώνες ώρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook, δύο δισεκατομμύρια χρήστες επικοινωνούν μέσω της πλατφόρμας της καθημερινά. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι επικοινωνούν μέσω των εφαρμογών που βασίζονται σε Android και iOS. Οπότε, φανταστείτε το σοκ που θα πάθει ο κόσμος αν τους πει ότι το WhatsApp ότι θα σταματήσει να λειτουργεί.

Τώρα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το WhatsApp σε smartphone που εκτελούνται σε παλιές και ξεπερασμένες εκδόσεις λογισμικού ή λειτουργικών συστημάτων -- Android και iOS -- δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στα smartphone τους από την 1η Νοεμβρίου 2021.

Εάν δεν έχετε ενημερώσει το smartphone σας εδώ και καιρό, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Εάν δεν το κάνετε, είναι πιθανό να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Εναλλακτικά, εάν έχετε smartphone που δεν υποστηρίζουν την πιο πρόσφατη έκδοση της διαθέσιμης ενημέρωσης λογισμικού, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε ένα νέο.

Για να σας δώσουμε μια σύντομη ιδέα, τα smartphone με Android 4.0.3 και το iOS 9 ή παλαιότερη έκδοση δεν θα υποστηρίζονται από το WhatsApp. Εν τω μεταξύ, το WhatsApp μοιράστηκε επίσης μια λίστα με τα smartphone που δεν θα υποστηρίζει από την 1η Νοεμβρίου.

Λίστα τηλεφώνων στα οποία το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί

Apple: iPhone 6, iPhone 6s plus, iPhone SE

LG: Lucid 2, Optimus Prime F7, Optimus F5, Optimus L3 2, Dual Optimus L5, Best L5 2, Optimus L5, Dual Best L3 2, Optimus L7, Optimus Prime L7, Dual Optimus L7 2, Optimus Prime F6, Enact Optimus Prime F3, Best L4 II, Best L2 II, Optimus Nitro HD, Optimus 4X HD και Optimus F3Q.

Huawei: Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S και Ascend D2.

Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core και Galaxy Ace 2.

ZTE: Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 και Grand Memo.

Sony: Xperia Miro, Xperia Neo L και Xperia Arc S.

Άλλα: Alcatel, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five και Wiko Darknight, Lenovo A820 UMi X2, Run F1, THL W8.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !