Το NotiSound σάς επιτρέπει να ορίζετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης ειδοποιήσεων για της εφαρμογές σας

0


Από προεπιλογή, θα ειδοποιηθείτε από έναν ήχο ειδοποίησης που συνοδεύει το λειτουργικό σύστημα iOS εάν λάβετε ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές σας στο iPhone. Η Apple σάς επιτρέπει μόνο να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ήχο, αλλά όχι να αλλάξετε τον ήχο της ειδοποίησης.  Ωστόσο, θέλετε να ελέγχετε κάθε ήχο ειδοποίησης εφαρμογής και να ορίσετε έναν προσαρμοσμένο ήχο για να διακρίνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές; Σε αυτή την περίπτωση, το jailbreak θα σας είναι χρήσιμο. Για να επιλύσει το παραπάνω πρόβλημα, ο προγραμματιστής του iOS
Elias Sfeir κυκλοφόρησε ένα νέο tweak jailbreak με το όνομα NotiSound . Σας επιτρέπει να ορίζετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης ειδοποιήσεων για εφαρμογές ξεχωριστά στη συσκευή σας με jailbroken. Είναι σημαντικό ότι το NotiSound είναι ένα ελαφρύ και απλό tweak ειδοποιήσεων iOS. 

Μόλις εγκατασταθεί, το NotiSound tweak παρέχει ένα παράθυρο προτιμήσεων για τη διαμόρφωση της ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή που σας αρέσει. Στις ρυθμίσεις προσαρμογής, θα λάβετε μια λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε έναν συγκεκριμένο προσαρμοσμένο ήχο για μέσα σε κάθε εφαρμογή. Είναι σημαντικό ότι το tweak συνοδεύεται από μια καλή ποικιλία προσαρμοσμένων ήχων εκτός συσκευασίας.

Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον ήχο σας αντιγράφοντας τους ήχους στο /Library/Application Support/NotiSound.

Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε όλες τις αλλαγές αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε το iPhone σας.

Κατεβάστε το NotiSound Tweak

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak μπορούν να το αγοράσουν για 0,99 $ από το αποθετήριο Packix μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων.

Το NotiSound είναι ένα tweak που οι περισσότεροι από τους jailbreakers περίμεναν ένα παρόμοιο tweak εδώ και πολύ καιρό. Όπως δηλώνει ο προγραμματιστής, θα περιμένει να προσθέσει περισσότερες πολύτιμες λειτουργίες σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το tweak του NotiSound; Σκοπεύετε να αγοράσετε αυτό το tweak και να ορίσετε έναν συγκεκριμένο προσαρμοσμένο ήχο για ειδοποιήσεις μέσα σε κάθε εφαρμογή;


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !