Παρουσιάζουμε το Beats Fit Pro

Το Beats Fit Pro έρχεται με το τσιπ Apple H1, το οποίο τους προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των AirPods, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Locate, της αυτόματης εναλλαγής συσκευής, της δοκιμής προσαρμογής του επιστόμιου και του Hey Siri. Όπως και τα AirPods Pro, τα νέα ακουστικά της Beats δικαιούνται την ενεργή μείωση θορύβου και τη λειτουργία διαφάνειας, καθώς και υποστήριξη χωρικού ήχου με δυναμική παρακολούθηση της κεφαλής στο Apple Music. 

Το Beats Fit Pro διαθέτει σχέδιο σε σχήμα φτερού που η Apple ισχυρίζεται ότι επιτρέπει "άνετη και σταθερή εφαρμογή σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος αυτιού " . Η Apple προσθέτει ότι η σχεδίαση του ακουστικού έχει «δημιουργηθεί ψηφιακά από τις μετρήσεις χιλιάδων αυτιών για να επιτευχθεί ο συνδυασμός απόδοσης ενός μαλακού και εύκαμπτου υλικού γύρω από έναν άκαμπτο πυρήνα» .

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Apple ανακοινώνει ότι τα ακουστικά διαρκούν επτά ώρες με μία μόνο φόρτιση. Αυτό ανεβαίνει στις 30 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη φόρτισης. Αντίθετα, αυτό πέφτει στις έξι ώρες με μία μόνο φόρτιση και στις 29 ώρες με τη θήκη φόρτισης για όσους θα ενεργοποιήσουν τη μείωση του ενεργού θορύβου. Επιπλέον, πέντε λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να έχετε το ισοδύναμο μιας ώρας αυτονομίας.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Το μάρκετινγκ του Beats Fit Pro είναι ιδιαίτερο αφού η Apple ανακοινώνει το προϊών στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 5 Νοεμβρίου στην τιμή των 199,99 $ . Στη συνέχεια θα υπάρξει η Κίνα στις αρχές Δεκεμβρίου. Και για άλλες χώρες; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2022. Η Apple δεν δίνει καν πιο ακριβή θέση (αρχές 2022; Μέσα 2022; Αργότερα;).