Οι Τηλεοράσεις Amazon για υποστήριξη AirPlay 2 και HomeKit

Το Verge αναφέρει ότι η υποστήριξη για το AirPlay 2 και το HomeKit στις τηλεοράσεις της Amazon έρχεται "σύντομα", αλλά δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Για μια ακόμη φορά, η Amazon είναι ήδη εξοικειωμένη με τις τεχνολογίες της Apple, αφού ο έμπορος τις έχει ενσωματώσει στις τηλεοράσεις Toshiba και Insignia που τρέχουν στο Fire TV, το λειτουργικό της σύστημα. Και παραδόξως, η Amazon εξακολουθεί να μην τα προσφέρει στα άλλα προϊόντα της στη σειρά Fire.

Το AirPlay 2 θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν εύκολα το περιεχόμενο από iPhone, iPad ή Mac σε τηλεόραση Amazon, ενώ η ενσωμάτωση του HomeKit θα επιτρέψει τον έλεγχο ορισμένων λειτουργιών της τηλεόρασης από την εφαρμογή Home ή με το Siri.

Οι δύο σειρές τηλεοράσεων κυκλοφορούν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες (δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για την Ευρώπη). Τα μοντέλα Omni είναι στην κορυφή της σειράς που υποστηρίζουν 4K, με πάνελ 43, 50, 55, 65 και 75 ιντσών. Βρίσκουμε υποστήριξη για HDR10 και HLG. Τα μοντέλα 65 και 75 ιντσών είναι επίσης κατάλληλα για Dolby Vision. Η Amazon αναφέρει επίσης την υποστήριξη του Dolby Digital Plus για το κομμάτι του ήχου. Όσον αφορά τη Σειρά 4, η Amazon αναφέρει ότι υπάρχουν πάνελ 43, 50 και 55 ιντσών με 4Κ ξανά. Το HDR10 είναι παρόν, όπως και το HLG. Ωστόσο, το Dolby Vision απουσιάζει σε αυτό το εύρος.