Το βοηθητικό πρόγραμμα AltServer Sideloading Utility Ενημερώθηκε για το iOS 15.1

0


Η δημοφιλής εφαρμογή εναλλακτικής φόρτωσης των εφαρμογών στο iOS με το AltServer έχει ενημερωθεί σε macOS και Windows. Η νέα ενημέρωση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή και φέρνει σημαντικές διορθώσεις και υποστήριξη για νεότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων.

Με την έκδοση του AltServer 1.4.7, η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον και το macOS Monterey. Η ενημέρωση περιλαμβάνει τη διόρθωση της προσθήκης αλληλογραφίας που απαιτείται για την παράπλευρη φόρτωση των εφαρμογών.

Εκτός από την προσθήκη υποστήριξης για το macOS Monterey, αυτή η έκδοση διορθώνει επίσης τις εφαρμογές πλευρικής φόρτωσης στο iOS 15.1 και το iPadOS 15.1. Αυτό σημαίνει ότι τώρα οι χρήστες θα μπορούν να φορτώνουν εφαρμογές σε iPhone ή iPad με iOS 15.1 χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Με αυτήν την ενημέρωση, οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον AltServer για να φορτώσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store στις συσκευές τους. Οι χρήστες πρέπει να έχουν το αρχείο .IPA της εφαρμογής προκειμένου να το φορτώσουν στη συσκευή τους iOS.

Όσοι εκτελούν παλαιότερες εκδόσεις iOS θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τον AltServer στο macOS Monterey για να κάνουν jailbreak τις συσκευές τους iOS με εργαλεία όπως unc0ver, Taurine και Odyssey.

Εάν εκτελείτε ήδη τον AltServer, τότε ξεκινήστε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο εικονίδιό της από τη γραμμή μενού. Από το αναπτυσσόμενο μενού ελέγξτε για ενημερώσεις και εγκαταστήστε. Επί του παρόντος, η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο over-the-air καθώς ο ιστότοπος εξακολουθεί να παραθέτει την έκδοση 1.4.6 για λήψη.

Μετά την ενημέρωση του AltServer στην πιο πρόσφατη έκδοση, οι χρήστες θα κληθούν να ενημερώσουν την προσθήκη αλληλογραφίας. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Update Plug-in για να ξεκινήσει η ενημέρωση.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του AltServer από τον ιστότοπο altstore.io , όπου είναι διαθέσιμος δωρεάν τόσο για Mac όσο και για Windows.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !