Το Facebook αλλάζει όνομα σε Meta

0


Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg
ανακοίνωσε σήμερα αλλαγή ονόματος για την εταιρεία σε Meta. Αυτό έχει σχέση με το μετα-σύμπαν που η ομάδα θέλει να στήσει και που πιστεύει ότι θα είναι το βασικό στοιχείο για το μέλλον.

Νέο όνομα για το Facebook που γίνεται Meta

Η αλλαγή ονόματος από Facebook σε Meta αφορά μόνο την εταιρεία με τη συνολική έννοια. Το κοινωνικό δίκτυο Facebook θα λέγεται πάντα έτσι, όπως το Instagram, το WhatsApp και το Messenger.

Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης του βίντεο, ο Mark Zuckerberg είπε ότι η επωνυμία του Facebook είναι πολύ περιορισμένη για να αντιπροσωπεύει αυτό που θέλει να κάνει η εταιρεία στο μέλλον. Το νέο όνομα και η νέα επωνυμία θα αντιπροσωπεύουν τις εφαρμογές του Facebook και το έργο του σε μελλοντικά προϊόντα επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. «Από εδώ και στο εξής, θα είμαστε πρώτα ένα μετασύμπαν και όχι το Facebook», είπε ο Mark Zuckerberg. «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα γνωρίσει τη μάρκα Meta και το μέλλον που αντιπροσωπεύουμε» , πρόσθεσε.

Η αλλαγή σε Meta αντί για Facebook θα έχει επίσης αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα της ομάδας. Κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου του 2021, θα υπάρχουν δύο τμήματα: Οικογένεια εφαρμογών και Εργαστήρια πραγματικότητας. Επιπλέον, το σύμβολο μετοχής αλλάζει από FB σε MVRS. Αυτό θα γίνει από την 1η Δεκεμβρίου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !