Το AirPods 3 απορρίπτει μερικά iPhone και iPad

Στην ιστοσελίδα της , η Apple αναφέρει ότι τα AirPods 3 δεν λειτουργούν με iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Τα iPad mini 2 και iPad mini 3 δεν είναι επίσης στη λίστα, όπως και το πρώτο iPad Air και το iPod touch 6ης γενιάς. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένες δυνατότητες απαιτούν τουλάχιστον iOS 13 και οι συσκευές που αναφέρονται δεν μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν την έκδοση.

Όσοι έχουν ακόμα ένα από τα iPhone ή τα iPad στη λίστα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα AirPods 3. Θα πρέπει να παραμείνουν στην προηγούμενη γενιά. ακουστικών  που είναι ακόμα προς πώληση στην τιμή των 149 €, έναντι 199 € για τα νέα.

Τα AirPods 3 είναι εμπνευσμένα από τον σχεδιασμό του AirPods Pro και υποστηρίζουν χωρικό ήχο με δυναμική παρακολούθηση της κίνησης της κεφαλής. Υπάρχει επίσης αντίσταση στο νερό και στην εφίδρωση. Ένα άλλο θετικό σημείο είναι η αυτονομία, δηλαδή 6 ώρες έναντι 5 ωρών για AirPods 2 και 4:30 για AirPods Pro. Επίσης, η θήκη φόρτισης μπορεί να διαρκέσει συνολικά 30 ώρες, έναντι 24 ωρών για άλλα μοντέλα.