Η Apple πουλάει ένα νέο προϊών και πρόκειται για ένα πανί με τιμή… στα 25 €

0


Η Apple προσφέρει τώρα προς πώληση ένα νέο προϊόν, δηλαδή ένα πανί που κοστίζει το ποσό των 25 ευρώ (19 δολάρια). Σας κάνει να αναρωτιέστε τι μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια τιμή για αυτόν τον τύπο προϊόντος?

Apple wipe τώρα σε προσφορά

"Κατασκευασμένο για μαλακό άγγιγμα, μη λειαντικό υλικό, το μαντηλάκι καθαρίζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια οποιαδήποτε οθόνη της Apple, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού με νανο-υφή", αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος. Η Apple λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα iPhone, iPad, Mac, Apple Watches και iPod. Είναι επίσης δυνατό να το χρησιμοποιήσετε και στην οθόνη Pro Display XDR.

Αν θέλετε σκούπισμα με την Apple, ξέρετε τι να κάνετε. Μεταβείτε στο Apple Online Store και παραγγείλετε ένα αντίγραφο για 25 ευρώ. Η Apple λέει ότι οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 26 Οκτωβρίου.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι γελούν με το ύφασμα της Apple και την τιμή του γράφοντας αστεία κείμενα...

 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !