Η Apple Music με τη δική της εφαρμογή στα Windows 11 χάρη στο Android

Η Microsoft βασίζεται στο Amazon Appstore για να προσφέρει εφαρμογές Android. Το τεστ περιλαμβάνει μόνο 50 εφαρμογές. Αλλά οι χρήστες που επιθυμούν μπορούν να κάνουν sideloading, δηλαδή να εγκαταστήσουν εφαρμογές χωρίς να περάσουν από το επίσημο κατάστημα (το Amazon Appstore σε αυτήν την περίπτωση). Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Apple Music Android στα Windows 11. Απλώς πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο APK και να κάνετε λίγο το χειρισμό εγκατάστασης.


Οι χρήστες των Windows μπορούν να απολαμβάνουν ήδη την Apple μουσικής μέσω του iTunes. Αλλά η εμπειρία κάθε άλλο παρά ιδανική είναι. Το ενδιαφέρον εδώ είναι να έχουμε μια πραγματικά συγκεκριμένη εφαρμογή για την υπηρεσία ροής μουσικής. Επιπλέον, είναι δυνατό να απολαύσετε ήχο χωρίς απώλειες, κάτι που δεν είναι δυνατό με το iTunes. Οι δοκιμαστές παρατήρησαν ότι η ποιότητα είναι 16 bit / 48.000 Hz όταν περνούν από αυτό το μέσο. Δεν υπάρχει υποστήριξη 24-bit ... αλλά ίσως κάποιοι θα μπορέσουν να το επιβάλουν.

Σημειώστε επίσης ότι η προβολή πλήρους οθόνης ... δεν είναι πραγματικά βελτιστοποιημένη.

Η Microsoft δεν δίνει ακόμη ακριβή ημερομηνία για τη διαθεσιμότητα υποστήριξης σε εφαρμογές Android στα Windows 11 για όλους τους χρήστες. Αλλά δεν θα είναι μακρυά.