Μετά από μια πρώτη διαρροή του Beats Fit Pro και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τους, τώρα τα ακουστικά αποκαλύπτονται στα αυτιά της Kim Kardashian (η πρώην σύντροφος του Kanye West).

Η τελευταία έχει δημοσιεύσει μια σειρά εικόνων στον λογαριασμό της στο Instagram όπου την βλέπουμε να φορά ένα μάλλον κομψό αστικό ντύσιμο όλο από δέρμα (όλα είναι πιθανά…) καθώς και ένα ζευγάρι Beats Fit Pro. Αν και είναι δύσκολο να αναγνωριστούν τα ακουστικά σε ορισμένες φωτογραφίες, τουλάχιστον μία φωτογραφία δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας (παρακάτω). 


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποιεί προσωπικότητες για να εμφανίσει τα μελλοντικά της προϊόντα. Τα Beats Studio Buds εμφανίστηκαν έτσι σε ένα κλιπ του ράπερ Roddy Rich και ο ποδοσφαιρικός σταρ Alex Morgan τα φόρεσε στο αυτί λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσία τους. Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα Beats Studio Buds, εκτός από το ότι θα πρέπει να είναι συμβατά με το ANC (ενεργή μείωση θορύβου) και να διαθέτουν το τσιπ H1 για εύκολη αντιστοίχιση με το iPhone. Η υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 1η Νοεμβρίου.