Η Apple προηγείται στην κατάταξη καλύτερης μάρκας για ένατη συνεχή χρονιά

0


Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, η Apple κυριαρχεί στην κατάταξη των εμπορικών σημάτων που καθιέρωσε η εταιρεία Interbrand. Η μάρκα Apple εκτιμάται έτσι στα 408,6 δισεκατομμύρια δολάρια, κέρδος 26% σε σχέση με πέρυσι. Ακολουθεί η Amazon (249 δισεκατομμύρια δολάρια), μαζί με τη Microsoft (210 δισεκατομμύρια δολάρια) και η Google (197 δισεκατομμύρια δολάρια). Η κορυφαία μη αμερικανική εταιρεία στην κατάταξη είναι η Samsung, η οποία κατέχει την 5η θέση με αποτίμηση της μάρκας 74,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Interbrand υπολογίζει την αξία της μάρκας με βάση πολλές παραμέτρους που υπερβαίνουν τα οικονομικά αποτελέσματα και μόνο. Έτσι, λαμβάνεται υπόψη η ηγεσία, η ικανότητα δέσμευσης, η υποστήριξη των επενδυτών, ακόμη και η αφοσίωση των πελατών.


Η Interbrand δικαιολογεί την κατάταξή της για το έτος 2021:
«Η Apple έχει διαφοροποιηθεί περαιτέρω στην υγειονομική περίθαλψη (με το Apple Watch να καταγράφει τώρα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα), συνδρομητικές υπηρεσίες, στους τομείς της ψυχαγωγίας, της αποθήκευσης δεδομένων και της μουσικής και συνέχισε να παραμένει κοντά στους πελάτες και να εδραιώσει τις διαδικτυακές πωλήσεις βρίσκοντας παράλληλα λύσεις παρά τις επιπλοκές που προκαλεί η πανδημία. Στο τέλος της ημέρας, η Apple εξακολουθεί να παρουσιάζει αξιόλογη ηγεσία και αξία επωνυμίας που εστιάζει στην παροχή μιας απλής και απρόσκοπτης εμπειρίας στον καταναλωτή, η οποία αντικατοπτρίζει τη σημαντική αύξηση της αξίας της μάρκας κατά 26%. "

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !