Η Apple ανακοίνωσε τα Tech Talks 2021

Η Apple εξηγεί ότι οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από τις συνεδρίες για να εμβαθύνουν σε τεχνικό περιεχόμενο, να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους και να ζητήσουν κατ' ιδίαν συναντήσεις για συμβουλές. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά από ιστότοπους της Apple σε όλο τον κόσμο, σε πολλαπλές ζώνες ώρας, όπως  του Μπανγκαλόρ (Ινδία), Κουπερτίνο (Ηνωμένες Πολιτείες), Λονδίνο (Αγγλία), Πόλη του Μεξικού (Μεξικό), Σάο Πάολο (Βραζιλία), Σεούλ (Νότια Κορέα) , Σαγκάη (Κίνα), Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ (Αυστραλία), Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Τόκιο (Ιαπωνία).

«Κάθε μέρα, προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο δημιουργούν εκπληκτικές εφαρμογές και παιχνίδια για τις πλατφόρμες μας και ο στόχος μας είναι να τους παρέχουμε κάθε δυνατό πόρο για να κάνουν τις δουλειές τους ευκολότερες και πιο επιδραστικές», λέει η Susan Prescott, αντιπρόεδρος και υπεύθυνη στις σχέσεις προγραμματιστών στην Apple. "Η ομάδα μας ανυπομονεί να συνδεθεί με ακόμη περισσότερους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξει καλύτερα το σημαντικό έργο αυτής της απίστευτης αξίας κοινότητας να ακούσει και να μάθει από αυτούς " .

Οι ζωντανές συνεδρίες θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές για να μάθουν τις καλύτερες τεχνικές για
την ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών στις εφαρμογές τους. Θα υπάρξουν επίσης 30λεπτες συναντήσεις με τους μηχανικούς της Apple για καλύτερη εξειδίκευση στον κώδικα ή τον σχεδιασμό. Θα υπάρχουν συνολικά πάνω από 100 ζωντανές διαδικτυακές συνεδρίες και 1.500 διαθέσιμα ραντεβού.