Τα νέα
MacBook Pros με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max διαθέτουν μια εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης. Μερικοί ρωτούν  τι θα συμβεί αν με τον δείκτη του ποντικιού  θα πάνε πίσω ή γύρω;

Ο δείκτης του ποντικιού θα περάσει πίσω από την εγκοπή

Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις πρώτες δοκιμές οταν το πάρετε για να λάβετε την απάντηση αφού ο δείκτης του ποντικιού θα περάσει πίσω από την εγκοπή του MacBook Pro. Αυτήν την απάντηση μας δίνει η Linda Dong, σχεδιάστρια της Apple, όπως ανακοίνωσε σε ένα tweet .

Πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν ποιο σενάριο θα επέλεγε η Apple. Μερικοί έχουν φανταστεί ότι ο δείκτης του ποντικιού περνά πίσω από την εγκοπή. Άλλοι πίστευαν ότι η εγκοπή θα λειτουργούσε ως τοίχος και ο χρήστης θα αναγκαζόταν να τον παρακάμψει. Ένα τρίτο σενάριο που αναφέρθηκε ήταν ότι το ποντίκι θα πηδήξει από το ένα άκρο της εγκοπής στο άλλο άκρο. Τέλος, η τέταρτη υπόθεση ήταν ότι το MacOS κάνει αυτόματα ό, τι είναι αναγκαίο για την παράκαμψη της εγκοπής. Τώρα γνωρίζουμε ότι τελικά  θα είναι  το πρώτο σενάριο.

Το MacBook Pro είναι ο πρώτος υπολογιστής της Apple που διαθέτει εγκοπή και δεν θα είναι ο μόνος. Πράγματι, οι φήμες αναφέρουν ότι το MacBook Air του 2022 θα έχει την ίδια λειτουργία .


Και πιθανών
το μελλοντικό iMac ή η επόμενη εξωτερική οθόνη θα έχουν επίσης μια τέτοια εγκοπή.