Το DoubleRecents αυξάνει τη λίστα των πρόσφατων κλήσεων στην εφαρμογή Τηλέφωνο

0


Από προεπιλογή, το iPhone διατηρεί ένα αρχείο με το ιστορικό κλήσεων που σας κάλεσαν έως και 100 καταχωρίσεων και η Apple έχει περιοριστεί μόνο σε αυτό το όριο. Ωστόσο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος επέκτασης του ιστορικού κλήσεων iPhone σε οποιοδήποτε διαφορετικό καθορισμένο όριο χωρίς να έχετε jailbreak . Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής του iOS
ο Miro92 κυκλοφόρησε ένα νέο tweak jailbreak που ονομάζεται DoubleRecents .

Είναι σημαντικό ότι το DoubleRecents είναι ένα απλό tweak jailbreak και αυξάνει τις πρόσφατες καταχωρήσεις κλήσεων από 100 σε 200 στην καρτέλα Πρόσφατα στην εφαρμογή Τηλέφωνο στο jailbroken iPhone σας.

Μόλις εγκαταστήσετε αυτό το απλό tweak, δεν παρέχει καμία επιλογή διαμόρφωσης στην εφαρμογή ρυθμίσεων.

Κυρίως, αυτό το πρόσθετο είναι πιο σημαντικό για εσάς εάν θέλετε να μάθετε για τις εισερχόμενες κλήσεις που έχετε λάβει,  ή αναπάντητες κλήσεις σε οποιοδήποτε σημείο στο παρελθόν.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το DoubleRecents tweak out μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο του Miro92 . Το tweak υποστηρίζει jailbroken συσκευές στο iOS 13 και iOS 14. Μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα των repo σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://miro92.com/repo

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !