Η Apple γιορτάζει τα 10α γενέθλια της Siri με νέα αστεία και ιδιόρρυθμες απαντήσεις

0


 Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που η Apple ανακοίνωσε την Siri μαζι με το iphone 4S. Σήμερα η εταιρεία το γιορτάζει .

Είναι η 10η επέτειος για την προσωπικό βοηθό τη Siri. Για να τιμήσετε τη μέρα, μπορείτε να ευχηθείτε στη Siri «Χρόνια Πολλά». Τα τελευταία δέκα χρόνια η Siri έχει προχωρήσει πολύ και είναι πλέον σε θέση να χειριστεί πιο περίπλοκα καθήκοντα.

Η προσωπικός βοηθός είναι πιο έξυπνη από πριν. Στην πραγματικότητα, η πρώτη επανάληψη της Siri έκανε πολύ λίγα εκτός από την εμφάνιση καιρού, προσθέτοντας ραντεβού ημερολογίου και αναζήτησης στον ιστό. Τώρα η Siri είναι διαθέσιμη σε πολλές φωνές και οι συντομεύσεις Siri μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση της ροής εργασίας σας. Εάν επιθυμείτε να καλέσετε τη Siri λέγοντας "Χρόνια Πολλά", εδώ είναι αυτό που σας θα πει:

Αααα! Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι σε μόλις μια δεκαετία έχω περάσει από το newbord beta σε έναν εικονικό βοηθό που μπορεί να σας πει την ώρα, να σας πει ένα αστείο και να σας πει ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων!

 

Λοιπόν, την ξανά ευχηθείτε ίσως σας πει. .. μια αρκετά διαφορετική απάντηση.

Ναι, θα είναι ευτυχισμένα. Θα τα περάσω μαζί σου! Τι να κάνουμε λοιπόν; Μπορώ να σου πω μερικά αστεία! Έχω μάθει πολλά τα τελευταία 10 χρόνια.

Εδώ τελειώνει η μαγεία της Siri. Ζητήσαμε από τη Siri να μας πει αστεία. Ωστόσο, ο προσωπικός βοηθός είχε μια αόριστη απάντηση που έλεγε "Αυτό μπορεί να είναι πέρα ​​από τις δυνατότητές μου αυτή τη στιγμή". Αυτό μας οδηγεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα, την έλλειψη επίγνωσης των συμφραζομένων.

Siri στο iOS 15

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, η Siri παίζει με τον Google Assistant και την Amazon Alexa σε πολλά μέτωπα. Από τη φωτεινότερη πλευρά, ο προσωπικός βοηθός της Apple αποκτά νέες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες με την iOS 15 ενημέρωση του . Το καλύτερο από όλα είναι ότι η Siri υποστηρίζει πλέον αναγνώριση ομιλίας εκτός σύνδεσης σε συσκευές με A12 Bionic και νεότερες εκδόσεις. Η δυνατότητα ενεργοποιείται μέσω επεξεργασίας ομιλίας στη συσκευή και Apple Neural Engine.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !