Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram είναι προς το παρόν εκτός λειτουργίας

0


Αρκετοί άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Facebook, το WhatsApp και το Instagram μέσω της εφαρμογής του iOS καθώς και στον ιστό.

Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι βλέπουν "Συγνώμη, κάτι πήγε στραβά", "Σφάλμα διακομιστή 5xx" για το Facebook και τις θυγατρικές πλατφόρμες του, συμπεριλαμβανομένου του Facebook Messenger.

Σύμφωνα με το tracker tracker Downdetector outage , η διακοπή έχει επηρεάσει κάθε πλατφόρμα που ανήκει στο Facebook. Η διακοπή ξεκίνησε περίπου στις 18:40 μ.μ. και όλες οι υπηρεσίες παραμένουν απρόσιτες.

Η διακοπή άρχισε αμέσως να γίνεται τάση στο Twitter καθώς οι χρήστες συρρέουν στην αντίπαλη πλατφόρμα microblogging για να δουν αν επηρεάζονται και άλλοι. Συνήθως, οι διακοπές των υπηρεσιών Facebook επηρεάζουν μόνο ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Αυτή τη φορά, το Facebook, το Instagram και το WhatsApp έχουν πέσει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βραζιλίας, του Κουβέιτ και άλλων.

Η διακοπή έχει επίσης παράπλευρες ζημιές. Οι υπηρεσίες σύνδεσης του Facebook σε εφαρμογές τρίτων ήταν επίσης μειωμένες. Ο προγραμματιστής του Pokémon GO, Niantic, δήλωσε ότι «εξετάζει αναφορές σφαλμάτων που σχετίζονται με τη σύνδεση στο Facebook και θα ενημερωθεί εδώ μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες».  

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επανέλθουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία ». 

 Οι εσωτερικές υπηρεσίες του Facebook και οι προσφορές προς τον καταναλωτή παραμένουν μη λειτουργικές. Έχει περάσει μια ώρα. Οι μετοχές του Facebook μειώθηκαν κατά 6% μετά τη διακοπή.


 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !