Η Apple δεν εκπλήσσεται από την επιτυχία του υφάσματος των 25 €

0


Η Apple πρόσφατα πρόσφερε
ένα πανί που πωλείται για 25 ευρώ, το οποίο μπορεί να φαίνεται πολύ ακριβό για ένα τέτοιο απλό αξεσουάρ. Αλλά η ζήτηση υπάρχει, τόσο που ένα αντίγραφο που παραγγέλθηκε σήμερα δεν θα παραδοθεί για τις επόμενες 10 ή 12 εβδομάδες, αλλά δηλαδή στις αρχές του 2022! Θα τους λείπει για όσους ήθελαν να το κάνουν δώρο για τα Χριστούγεννα.

Το μαντηλάκι της Apple πουλάει καλά!

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να αγοράσουν αυτό το μαντηλάκι της Apple στα 25 ευρώ. Αλλά αυτή η επιτυχία δεν εκπλήσσει τον κατασκευαστή. Ένας αξιωματούχος της εταιρείας είπε στους New York Times ότι η εταιρεία δεν εξεπλάγη από τη ζήτηση και ότι το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό και σχεδιάστηκε για να είναι κάτι «ιδιαίτερο». Αυτό περιλαμβάνει κυρίως ένα προσαρμοσμένο ανοιχτό γκρι χρώμα.

Στην πραγματικότητα, αυτό το ύφασμα δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Apple το πρόσφερε ήδη σε όποιον αγόραζε την οθόνη Pro Display XDR. Η καινοτομία εδώ είναι ότι είναι δυνατή η αγορά του ξεχωριστά, αρκεί να συμφωνήσετε να ξοδέψετε τα 25 ευρώ.

Και όπως μπορούμε να φανταστούμε, το αξεσουάρ έχει γίνει αντικείμενο πολλής "κοροϊδίας" στα κοινωνικά δίκτυα....

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !