Η Apple είναι για άλλη μια φορά ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone πίσω από την Samsung

0

Τα γεγονότα είναι πεισματικά αναλλοίωτα από πέρυσι. Ενώ μερικοί λίγοι αναλυτές μας είπαν ότι οι πωλήσεις του
iPhone 13/13 Pro μειώθηκαν, τα στοιχεία που δημοσίευσε η Apple έχουν ισοπεδώσει τα πράγματα και αν πιστέψουμε τις εκτιμήσεις τις της IDC , οι πωλήσεις iPhone ήταν επιτυχείς κατά το τρίτο τρίμηνο σε σημείο που η Apple υπογράφει την μεγαλύτερη αύξηση στον τομέα των κινητών (+ 20,8%). Με 50,4 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone κατά τη διάρκεια της περιόδου, η Apple ανακτά τη θέση της ως ο δεύτερος κατασκευαστής κινητών, σε απόσταση αναπνοής από τη Xiaomi (44,3 εκατομμύρια συσκευές που πωλήθηκαν και πτώση 4,6% στις πωλήσεις). Η Samsung είναι ακόμα αρκετά μπροστά (69 εκατομμύρια πωλήσεις με το Galaxy), αλλά η τάση είναι η (βαριά) πτώση (-14,2%). Η Vivo και η OPPO συμπληρώνουν αυτό το παγκόσμιο top 5, στο οποίο η Huawei δεν συμμετέχει εδώ και δύο τρίμηνα. 

Συνολικά, η Apple έχει καλή υγεία καθώς οι πωλήσεις smartphone μειώθηκαν κατά 6,7% την περίοδο σε σύγκριση με πέρυσι. Αυτή η πτώση των πωλήσεων οφείλεται εν μέρει στις πολλές εντάσεις στις αλυσίδες εφοδιασμού, εντάσεις που η Apple κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα χάρη στους προνομιούχους δεσμούς της με πολλούς προμηθευτές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !