Λήξη υπογραφής για το iOS 15.0.1

Το iOS 15.0.1 κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου . Η ενημέρωση διόρθωσε το σφάλμα του ξεκλειδώματος του iPhone με το Apple Watch, το οποίο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με κάποιο iPhone 13. Αυτό είχε ενοχλήσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά σε αυτήν την περίοδο πανδημίας όπου το Face ID δεν είναι πραγματικά η ιδανική λύση όταν φοράτε μάσκα. Η ενημέρωση διόρθωσε επίσης το σφάλμα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που θα μπορούσε να υποδηλώσει εσφαλμένα ότι ο χώρος αποθήκευσης ήταν πλήρης.

Αλλά τώρα αυτό πέρασε στην ιστορια με την Apple να σταματά την υπογραφή του iOS 15.0.1. Η μόνη έκδοση που έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής είναι το iOS 15.0.2, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα . Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει αρκετά σφάλματα και πάνω απ 'όλα κλείνει ένα ελάττωμα ασφαλείας που έχουν ήδη εκμεταλλευτεί οι χάκερ .

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 15.1. Υπήρξαν τέσσερα betas και η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα για όλους τους χρήστες. Θα συνοδεύεται από macOS Monterey, tvOS 15.1 και watchOS 8.1.