Ένα teardown του Apple Watch Series 7 για να μάθετε περισσότερα

Η μπαταρία για το Apple Watch Series 7 με τη θήκη των 45mm είναι 1.189 Wh (309mAh), αύξηση 1,6% από το Apple Watch Series 6 των 44mm. Όσον αφορά το μοντέλο των 41 mm, η μπαταρία είναι 1.094 Wh (284 mAh), σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παρεμπιπτόντως, οι δύο νέες μπαταρίες είναι λίγο μεγαλύτερες.

Το teardown του Apple Watch Series 7 μας δείχνει επίσης ότι πολλά στοιχεία είναι πανομοιότυπα με αυτά της Series 6. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές όπως η αφαίρεση της θύρας διάγνωσης . Η Apple άδραξε επίσης την ευκαιρία να προσθέσει νέα προστατευτικά μέτρα κατά της εισβολής σκόνης, όπως ένα δίχτυ που καλύπτει τη μάσκα των ηχείων. Η αφαίρεση της θύρας διάγνωσης μπορεί επίσης να συμβάλει στην αντοχή στη σκόνη και η αφαίρεση αυτής της θύρας εξοικονομεί εσωτερικό χώρο.

Από την πλευρά της οθόνης, το iFixit λέει ότι το Apple Watch Series 7 διαθέτει νέα τεχνολογία οθόνης που πιθανότατα ήταν «μεγάλος πόνος για την κατασκευή σε μεγάλη κλίμακα» . Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED με το σύστημα «on-cell touch», το οποίο χρησιμοποιείται επίσης στο iPhone 13. Η Apple χρησιμοποιεί επιπλέον ένα μόνο εύκαμπτο καλώδιο για την οθόνη αντί για δύο, το οποίο σύμφωνα με το iFixit «δεν είναι μια ασήμαντη αλλαγή» .

Μετά την αποσυναρμολόγηση, το iFixit έδωσε βαθμολογία 6/10 για την επισκευή. Το site λέει ότι κατάφερε να αλλάξει την οθόνη, το Taptic Engine και την μπαταρία και όλα δούλεψαν κανονικά.

Το Apple Watch Series 7 είναι διαθέσιμο προς πώληση εδώ και μια εβδομάδα . Η πρώτη του τιμή είναι 429 € στην Apple και στο Amazon