Κυρίως μια αλλαγή για τη θήκη φόρτισης AirPods Pro 2

Οι φήμες είχαν μέχρι στιγμής ανακοινώσει ότι το AirPods Pro 2 θα έχει ένα νέο σχεδιασμό , συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης του στελέχους σε κάθε ακουστικό. Οι σημερινές φωτογραφίες (αν είναι γνήσιες) υποδηλώνουν ότι δεν θα είναι και ότι τα ακουστικά θα πρέπει να μοιάζουν περίπου με το υπάρχον μοντέλο. Η διαφορά είναι στον οπτικό αισθητήρα που έχει εξαφανιστεί στο κάτω μέρος της ράβδου. Η Apple έχει εγκαταλείψει τους οπτικούς αισθητήρες υπέρ ενός αισθητήρα ανίχνευσης δέρματος στα AirPods 3 , επομένως είναι πιθανό το AirPods Pro 2 να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. 

Επομένως, οι πραγματικές αλλαγές θα ήταν στην πλευρά της θήκης φόρτισης στα AirPods Pro 2. Υπάρχουν τρύπες στο κάτω μέρος για ηχεία, κάτι που είναι μια ασυνήθιστη επιλογή για τη σχεδίαση της θήκης AirPods. Αυτό θα είναι σε σχέση με το iOS 16, με την Apple να προσθέτει μια νέα δυνατότητα όπου το σύστημα Locate θα είναι διαθέσιμο για την εύρεση της θήκης και των ακουστικών. Οι οπές των ηχείων θα επέτρεπαν στο προϊόν να εκπέμπει ήχο σε περίπτωση απώλειας και έτσι θα επέτρεπαν στον χρήστη να τον βρει.

Η θήκη διαθέτει επίσης μεταλλική πόρπη στο πλάι. Υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός ιμάντα. Αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Το AirPods Pro 2 θα δει το φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια ημερομηνία.